Vliegtijd Nairobi

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Nairobi is een bestemming die vaak niet bovenaan het verlanglijstje staat, maar wat wel zeker de moeite waard is om eens te bezoeken. Je kunt er ontzettend veel ondernemen en een hele andere cultuur ontdekken dan we hier in Nederland hebben. Als je naar deze plaats gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Nairobi – Kenia is, waar je landt, wat de valuta van Nairobi is, wat de afstand is met Nederland, of er tijdsverschil is en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het ook erg leuk om te weten wat je er zoal kunt doen. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar NAIROBI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: NAIROBI AIRPORT (NBO)

Bereken de NAIROBI VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Nairobi (AMS – NBO)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks naar NBO vliegen. Je landt dan op Joma Kenyatta International Airport, waarvan de afkorting NBO is. De vliegtijd naar Nairobi is 7 uur en 55 minuten. Het is een lange reis, dus neem vooral iets leuks mee waar je jezelf mee kunt vermaken tijdens de reis.

Vliegtijd Nairobi
Vliegtijd Nairobi

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vluchten naar deze plaats. Vanaf Rotterdam vliegen is mogelijk, maar niet rechtstreeks. Je hebt altijd te maken met minimaal één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd vanaf Rotterdam naar Nairobi inclusief tussenlanding is 12 uur en 50 minuten.

Nairobi vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De afstand met Nederland is ongeveer 6.677 kilometer. Er wordt met de Keniaanse Shilling betaald. Deze kun je het beste aanschaffen voor vertrek. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 1 uur later dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels gesproken, maar ook Kiswahili en Kikuyu.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Kenia. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar verschillende musea, naar de Village Market, dineren in verschillende restaurantjes en verschillende stadtours doen. Maar ook kun je op verschillende safari’s met bijvoorbeeld wilde dieren en woestijnsafari’s. In Karura Forest kun je genieten van de natuur, maar ook kun je er fijn wandelen. Je leert de cultuur van het Keniaanse volk kennen. Erg interessant en leuk is het zeker.

Waar ligt Nairobi?

Op de kaart hieronder zie je precies waar de plaats ligt. Je kunt eenvoudig de afstand berekenen vanaf het vliegveld naar je hotel of naar één van de bezienswaardigheden.