Vliegtijd Mumbai

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Mumbai
Vliegtijd Mumbai

Het is een erg leuke stad in India dat voormalig Bombai/ Bombay heette. Er zijn veel leuke activiteiten in de stad te doen. Wat er zoal te doen is, lees je onderaan de pagina. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Mumbai – India is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.Vertrekken naar MUMBAI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: MUMBAI AIRPORT (BOM)

Bereken de MUMBAI VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mumbai (AMS-BOM)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mumbai (AMS-BOM) is 8 uur en 30 minuten. De vluchten vanaf Amsterdam Schiphol zijn rechtstreeks. Je hoeft dus geen rekening te houden met een tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Chhatropati Shivaji International Airport. De afkorting is BOM.

Vliegtijd Mumbai
Vliegtijd Mumbai

Vliegtijd Mumbai vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-BOM) / (RTM-BOM)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vliegen. Vanaf deze vliegvelden krijg je wel te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd Eindhoven – Mumbai (EIN-BOM) is gemiddeld 13 uur en 35 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM-BOM) is inclusief tussenlanding 10 uur en 40 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken als je rechtstreeks wilt vliegen met de kortste vliegduur.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.858 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Indiase Rupees. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil waarmee je te maken krijgt. Het is 2 uur later dan in Nederland. Er wordt Hindi en Engels gesproken.

De hoofdstad

Mumbai is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Maharashtra. Er valt van alles te doen in de stad. Zo kun je naar Bandra-Worli Sea Link, Shree Siddhivinayak, Marine Drive, ISKCON Temple, Mount Mary Church, KidZania, Gateway of India en Nariman Point.