Vliegtijd Monroe

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Monroe
Vliegtijd Monroe

Monroe is erg leuk om te bezoeken. Wel komen er een aantal zaken kijken bij het op vakantie gaan. Hier kun je van te voren rekening mee houden zodat je niet snel voor onaangename verassingen komt te staan. Van te voren kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Monroe in Louisiana is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat voor een activiteiten er te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Monroe (AMS-MLU)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Monroe (AMS-MLU) is gemiddeld 14 uur en 16 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden voor vertrek. Het vliegveld waarop je landt heet Monroe Regional Airport. De afkorting is MLU.

Vliegtijd Monroe
Vliegtijd Monroe

Vliegtijd Monroe vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MLU) / (RTM-MLU)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Je krijgt dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Monroe (RTM-MLU) is gemiddeld 17 uur en 32 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.784 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voordat je op vakantie gaat bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Louisiana. Je kunt er allerlei activiteiten doen waardoor de vakantie nog leuker wordt. Zo kun je naar het Chennault Aviation and Military Museum, het Biedenharn Museum & Gardens, Black Bayou Lake National Wildlife Refuge, Louisiana Purchase Gardens & Zoo, Louisiana Opera en de Pecanland Mall.