Vliegtijd Minot

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Minot
Vliegtijd Minot

Een bezoek aan Minot kan ontzettend leuk zijn. Er zijn veel activiteiten te doen die de vakantie nog leuker maken. Onderaan de pagina vind je een aantal voorbeelden van populaire activiteiten die er te doen zijn. Van te voren kun je ook rekening houden met een aantal andere zaken. Kijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Minot in North Dakota is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil met Nederland is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Minot (AMS-MOT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Minot (AMS-MOT) is gemiddeld 12 uur en 47 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Je kunt hier van te voren rekening mee houden. Het vliegveld van de stad heet Minot International Airport. De afkorting is MOT.

Vliegtijd Minot
Vliegtijd Minot

Vliegtijd Minot vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MOT) / (RTM-MOT)

Je kunt niet vanaf Eindhoven naar de stad vliegen. Vanaf Rotterdam kan dit wel. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Minot (RTM-MOT) is gemiddeld 21 uur en 10 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.406 kilometer. In de stad wordt met de Amerikaanse Dollar betaald. Je kunt deze valuta aanschaffen voordat je op vakantie gaat bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook is het goed om te weten dat er tijdsverschil is met Nederland. In de stad is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat North Dakota. Er zijn verschillende activiteiten te doen. Zo kun je naar het Scandinavian Heritage Park, Roosevelt Park Zoo, het Dakota Territory Air Museum, het OAK Park, de Riverwalk, Roosevelt Park Pool en de Dakota Square Mall.