Vliegtijd Milwaukee

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Milwaukee

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. De stad Milwaukee is ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Als je op vakantie gaat, kun je je goed voorbereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Milwaukee in Wisconsin is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat er in de stad te doen is, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Milwaukee (AMS-MKE)

De vliegafstand Amsterdam Schiphol – Milwaukee (AMS-MKE) is gemiddeld 11 uur en 53 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden. Het vliegveld van de stad heet General Mitchell International Airport, waarvan de afkorting MKE is.

Vliegtijd Milwaukee
Vliegtijd Milwaukee

Vliegtijd Milwaukee vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MKE) / (RTM-MKE)

Vanaf Groningen vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. De vlucht is wel inclusief minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Milwaukee (RTM-MKE) is gemiddeld 15 uur en 7 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. Vanaf daar heb je de korste vliegduur en de minste CO2 uitstoot.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.663 kilometer. In de stad wordt betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een grote stad in de Amerikaanse staat Wisconsin en de hoofdstad van de gelijknamige Country. Je kunt er allerlei activiteiten doen en bezienswaardigheden bezichtigen. Zo kun je naar het Art Museum, het Harley-Davidson Museum, de Basilica of St. Josaphat, Historic Third Ward, de Public Market, de Country Zoo, Pabst Mansion en naar het Miller Park.