Vluchten naar Mexico met alle reisinformatie via tui.nl:

Mexico kent verschillende luchthavens waar je heen kunt vliegen. Elk met een eigen vliegtijd. De meest bekende luchthaven is Playa del Carmen. Met een rechtstreekse vlucht heb je de kortste vliegtijd. In het laagseizoen is het mogelijk dat je een tussenlanding of overstap hebt. De vliegtijd naar Mexico zal dan langer zijn.

Als je naar Mexico gaat, dan is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Wat erg belangrijk is om te weten, is onder andere de vliegtijd. Want hoelang is de vliegtijd naar Mexico? Dat hangt natuurlijk ook weer van een aantal zaken af. Als je naar de ene stad vliegt, is de vliegtijd misschien weer langer dan naar de andere stad. Ook hangt het af vanaf welk vliegveld je vertrekt en of je tijdens de vlucht tussenlandingen maakt. Hieronder lees je meer over de vliegtijd naar Mexico vanaf verschillende vliegtijden en naar de steden Playa del Carmen en Cancun. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.

 

Vertrekken naar MEXICO via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MEXICO Airport

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Mexico-stad, Cancun, Yacatan, Playa del Carmen of Rivière Maya.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar de hoofdstad is 10.099 kilometer. De vliegafstand naar Cancun is 8.280 kilometer. Het is dus een flink stuk minder ver vliegen dan de hoofdstad. De valuta waarmee wordt betaald, is de Mexicaanse Peso. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mexico

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Mexico-stad is 11 uur en 30 minuten. Het is een rechtstreekse vlucht, dus je hoeft geen rekening te houden met een tussenlanding. Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Cancun wilt vliegen, dan is de vliegtijd 13 uur en 49 minuten. De vlucht is inclusief één tussenlanding. Vlieg je met kinderen? Bekijk dan de tips voor een rustige vlucht.

Vliegtijd Mexico

Vliegtijd Mexico vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar de steden in Mexico vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar de hoofdstad is 20 uur en 20 minuten inclusief twee tussenlandingen. Maar hoelang is de vliegtijd naar Mexico, Cancun vanaf Eindhoven? Deze vliegtijd bedraagt 18 uur en 15 minuten inclusief twee tussenlandingen. Vanaf Rotterdam naar Mexico is de vliegtijd 19 uur en 30 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Naar Cancun vliegen vanaf Rotterdam is ook mogelijk, de vliegtijd is dan 17 uur en 25 minuten inclusief één tussenlanding.

Bestemmingen:

Ligging

Het is een land in Midden/Noord-Amerika. In het noorden grenst het aan de Verenigde Staten, in het zuidoosten aan Belize en de Caraïbische zee, in het zuidwesten aan Guatemala, in het westen aan de Grote oceaan en in het oosten aan de Golf van het land.