Vliegtijd Memphis

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Memphis
Vliegtijd Memphis

Als je op vakantie gaat, kun je daar erg naar uitkijken. Wel is het handig om je voor te bereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Memphis in Tennessee is en waar je landt. Ook is het handig om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Memphis (AMS-MEM)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Memphis (AMS-MEM) is gemiddeld 13 uur en 8 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden. Het vliegveld van de stad heet Memphis International Airport. De afkorting is MEM.

Vliegtijd Memphis
Vliegtijd Memphis

Vliegtijd Memphis vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MEM) /(RTM-MEM)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. De vlucht is dan inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Memphis (RTM-MEM) is gemiddeld 18 uur en 14 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Memphis vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.305 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook kun je er met de pinpas en creditcard betalen. In de stad krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er namelijk 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de grootste stad van de Amerikaanse staat Tennessee. Er zijn veel populaire activiteiten te doen. Een aantal voorbeelden, zijn: de Sun Studio, Graceland, de Zoo, het Stax Museum of American Soul Music, het AutoZone Park, The Peabody Ducks, het Shelby Farms Park en Beale Street.