Vliegtijd Medford

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Medford
Vliegtijd Medford

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Ook Medford is zeker de moeite waard. Er zijn veel leuke activiteiten te doen. Je kunt onderaan de pagina lezen welke activiteiten er zoal te doen zijn. Ook is het handig om rekening te houden met andere zaken. Kijk van te voren vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Medford is en waar je landt. Daarnaast kun je kijken naar welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Medford (AMS-MFR)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Medford (AMS-MFR) is gemiddeld 14 uur en 45 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden. Het vliegveld van de stad, heet Rogue Valley International Medford Airport. De afkorting is MFR.

Vliegtijd Medford
Vliegtijd Medford

Vliegtijd Medford vanaf Eindhoven en Rotterdam(EIN-MFR) / (RTM-MFR)

Vanaf Eindhoven kun je helaas niet naar de stad vliegen. Wel is het mogelijk om te vertrekken vanaf Rotterdam. Je krijgt dan wel te maken met minimaal twee tussenlandingen De vliegtijd Rotterdam – Medford (RTM-MFR) is gemiddeld 19 uur en 19 minuten inclusief tussenlandingen. Voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen kun je het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8386 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook kun je met de pinpas of creditcard betalen. Het kan zijn dat hier een klein bedrag extra voor in rekening wordt gebracht. In de stad is het 9 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Oregon. Je kunt in de stad van alles doen. Zo kun je naar de Rogue River, de Upper and Lower Table Rock, Natural Bridge Loop, de DANCIN Vineyards, de Edenvile Winery, Applegate Lake, Diamond Lake en het Railroad Park.