Vliegtijd Marsa Alam

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Marsa Alam met alle reisinformatie via tui.nl:

Ben je op zoek naar een antwoord op de vraag; hoe lang is het vliegen? Bekijk dan de snelste rechtstreekse vluchten naar deze bestemming. Bedenk vooraf ook wat voor jou de beste vertrek- en aankomsttijd is en bekijk de vliegtijd bij de vluchten hieronder.

Vliegtickets-Marsa Alam

Marsa Alam in Egypte is een erg leuke vakantiebestemming. Het heeft erg veel moois te bieden. Als je hebt besloten om naar Marsa Alam op vakantie te gaan, dan kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Marsa Alam is, wat de vliegafstand met Nederland is, of er tijdsverschil is, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het ook erg leuk om van te voren te weten wat er zoal te doen valt. Meer hierover vind je hieronder.

 

Vertrekken naar MARSA ALAM via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MARSA ALAM AIRPORT

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Marsa Alam vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De afstand met Nederland is ongeveer 3.900 kilometer. Er wordt in Egypte met de Egyptische Pond betaald en dus niet met de euro. Je kunt deze het beste voor je vakantie aanschaffen. Ook kun je rekening houden met tijdsverschil. Het hele jaar is het in Egypte 1 uur later dan in Nederland. Alleen de laatste dagen van april en de laatste dagen van september is er geen tijdsverschil. Er wordt Egyptisch Arabisch gesproken in het land.

 

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Marsa Alam (AMS – RMF)

Je kunt vanaf Schiphol naar Egypte vliegen. De vluchten zijn helaas niet altijd rechtstreeks. De vliegtijd naar Marsa Alam – Egypte is gemiddeld 5 uur en 18 minuten inclusief tussenlanding. Heb je een rechtstreekse vlucht? Dan ben je een stuk korter onderweg. Gemiddeld duurt de vliegreis dan 4 uur en 30 minuten.

 

Vliegtijd Marsa Alam
Vliegtijd Marsa Alam

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er geen vluchten naar Marsa Alam – Egypte. Je zult dus moeten vliegen vanaf Schiphol Amsterdam.Wellicht wordt het aanbod dit hoogseizoen aangepast waardoor je vanaf meer vliegvelden kunt vertrekken naar dit heerlijk warme gebied.

De hoofdstad

Het is een ontzettende leuke plaats om van je vakantie te genieten. Je kunt van alles ondernemen, maar je kunt er ook heerlijk ontspannen. Zo kun je genieten van de zon op de mooie zandstranden, genieten van het tropische klimaat, leuk winkelen aan de boulevard en eten bij verschillende restaurantjes. Daarnaast kun je verschillende excursies volgen en naar Karnak en woestijnsafari’s volgen.

Waar ligt Marsa Alam?

Bekijk hieronder de kaart van deze plaats. Je kunt bekijken hoe ver de reis nog is vanaf het vliegveld naar je hotel, maar je kunt ook alvast het strand bekijken.