Vliegtijd Marokko

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Marokko met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Marokko

Hoelang is de vliegtijd naar Marokko? Dat hangt af vanaf waar je vandaan vliegt en naar welke stad in Marokko je vliegt. De vliegtijd naar Casablanca kan bijvoorbeeld weer anders zijn dan de vliegtijd naar de stad Marrakesh. Op deze pagina vind je meer over de vliegtijd naar Marokko, in het speciaal naar de steden Casablanca en Marrakesh. De vliegtijden zijn te vinden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Ook lees je meer over de vliegafstand, de valuta en de ligging.


Vertrekken naar MAROKKO via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MAROKKO AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Casablanca, Rabat, Agadir of Marrakesh.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Marokko

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Casablanca vliegt, dan is de vliegtijd 3 uur en 40 minuten. Maar hoelang is de vliegtijd naar Marokko, Marrakesh vanaf Amsterdam Schiphol? Deze vliegtijd vanaf Amsterdam bedraagt 3 uur en 55 minuten. Allebei de vluchten naar beide steden zijn rechtstreeks. Je hoeft dus geen rekening te houden met eventuele tussenlandingen.Daardoor heb je de kortste vliegduur.

Vliegtijd Marokko

Vliegtijd Marokko vanaf Rotterdam en Eindhoven

Je kunt vanaf Eindhoven naar Casablanca vliegen als je vliegt inclusief twee tussenlandingen minimaal. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Casablanca is gemiddeld 9 uur en 40 minuten inclusief tussenlandingen. Als je naar Marrakesh vliegt vanaf Eindhoven, dan vlieg je wel rechtstreeks. Deze vliegtijd is 3 uur en 50 minuten. Je kunt ook vanaf Rotterdam naar beide steden vliegen. De vliegtijd naar Casablanca vanaf Rotterdam is 17 uur inclusief minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd naar Marrakesh in Marokko vanaf Rotterdam is inclusief minimaal één tussenlanding gemiddeld 25 uur en 40 minuten. Je kunt vanaf Amsterdam Schiphol het beste naar beide steden vliegen voor de kortste vliegtijd en minste tussenlandingen.

Bestemmingen in Marokko:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Casablanca is 2.327 kilometer. De vliegafstand naar Marrakesh is 2.524 kilometer. In het land wordt betaald met de Marokkaanse Dirham. Je kunt voor je op vakantie gaat de andere valuta aanschaffen.

Ligging

Marokko is een land in noord Afrika. Het land bevindt zich aan de kust van de Middellandse zee, de Atlantische oceaan en de Straat van Gibraltar. Ook grenst het aan Algerije en aan de westelijke Sahara.