Vliegtijd Manila

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Manila
Vliegtijd Manila

Als je op vakantie gaat, wil je niet graag voor onaangename verassingen komen te staan. Je kunt van te voren dus beter rekening houden met een aantal zaken. Kijk van te voren vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Manila in de Filipijnen is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en wat er allemaal in de stad te doen is. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.Vertrekken naar MANILA is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: MANILA AIRPORT (MNL)

Bereken de MANILA VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Manila (AMS-MNL)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Manila (AMS-MNL) is gemiddeld 14 uur en 10 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee zodat je jezelf kunt vermaken tijdens de vlucht. Het vliegveld van de stad, heet Ninoy Aquino International Airport. De afkorting is MNL.

Vliegtijd Manila
Vliegtijd Manila

Vliegtijd Manila vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MNL)/ (RTM-MNL)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Manila (EIN-MNL) is 20 uur en 10 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Manila (RTM-MNL) is gemiddeld 16 uur en 45 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 10.416 kilometer. In de stad wordt betaald met de Filipijnse Peso. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 7 uur later dan in Nederland. Er wordt Filipino gesproken, maar ook Tagalog en Cebuano.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Filipijnen. Je kunt er van alles ondernemen en bezichtigen. Zo kun je naar de San Agustin Church, Intramuros, Fort Santiago, de Manila Cathedral, het Rijksmuseum, het Rizal Park, de Robinsons Place Mall en het San Agustin Museum. Ook zijn er diverse restaurants waar je heerlijke gerechten kunt proeven.