Vliegtijd Malta

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Malta met alle reisinformatie via tui.nl:

Hoe lang is het vliegen? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, de belangrijkste is of er rechtstreeks wordt gevlogen. Naar Malta vliegt bijvoorbeeld tui rechtstreeks, het aantal uur vliegen naar deze bestemming kan je hier bekijken.

Vliegtickets-Malta

Malta is een erg mooi land. Het is een erg leuke vakantiebestemming voor jong en oud. Je hebt er mooie stranden, gezellige restaurants, rustige, natuurschone gebieden maar ook uitgaansgelegenheden. Als je op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Voorbeelden daarvan, zijn: vanaf welk vliegveld vlieg je, wat is de vliegtijd naar Malta, wat is de afstand met Nederland, welke valuta kennen ze en welke taal wordt er gesproken.


Vertrekken naar MALTA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MALTA AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Malta vliegafstand met Nederland, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is 2.650 kilometer. Wat erg fijn is, is dat je geen rekening hoeft te houden met tijdsverschil of een andere valuta. Het is namelijk even laat als in Nederland en er wordt gewoon met de euro betaald. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen hoger liggen dan in Nederland. Hierdoor kunnen rondjes op het terras of in de kroeg duurder uitvallen dan je wellicht had gedacht.

Ook is het leuk om van te voren meer te weten over de bezienswaardigheden. Hierover lees je hieronder meer.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Malta (AMS – MLA)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Malta vliegen. De vliegtijd naar Malta is gemiddeld 2 uur en 55 minuten.In het hoogseizoen gaan er meerdere keren per week een rechtstreekse vlucht. In het naseizoen kunnen vluchten worden gecombineerd met een andere luchtvaartmaatschappij maar er kan ook een tussenlanding in de vliegroute worden geplaatst. De vliegtijd is dan iets langer en afhankelijk van de overstap. Op de website van een reisaanbieder zoals Tui.nl kun je altijd zien hoe je vlucht eruit ziet.

 

Vliegtijd Malta
Vliegtijd Malta

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven gaan veel vluchten rechtstreeks naar Malta. De vliegtijd is net zoals vliegen vanaf Schiphol ongeveer 2 uur en 55 minuten. De tijd kan iets veranderen door de weersomstandigheden en de gebruikte vliegroute.  Ook vanaf Rotterdam kun je vliegen naar Malta. Maar vaak met een tussenstop. De vliegtijd is dan iets langer. Gemiddeld is de vliegtijd 7 uur met 1 tussenlanding. In het hoogseizoen gaan er ook rechtstreekse vluchten.

De hoofdstad

De hoofdstad is Valletta. De stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is erg mooi om eens te bezoeken. Je kunt er mooie gebouwen bekijken, wandelen, winkelen en aan verschillende tours en activiteiten meedoen. Malta zelf kent veel mooie stranden, waar je dus heerlijk kunt gaan zonnen. Naast dit alles kun je mooie boottochten maken, heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants maar ook zijn er veel uitgaansgelegenheden. De stad is dus erg leuk voor jong en oud.

Waar ligt Malta?

Waar ligt het eiland precies? Op de onderstaande kaart kun je het precies bekijken. Benieuwd naar de omgeving? Gebruik de satelliet beelden of Google streetview en loop alvast langs je hotel of boulevard.