Vliegtijd Maleisië

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand


Hoelang is de vliegtijd naar Maleisië? Dat hangt vanaf waar je vliegt en naar welke stad je vliegt. De vliegtijd naar de stad Kuala Lumpur is bijvoorbeeld weer anders dan naar Penang. Ook kan de vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol weer anders zijn dan de vliegtijden naar Maleisië vanaf Eindhoven of Rotterdam. Meer over de vliegtijd vanaf diverse vliegvelden naar Maleisië, de vliegafstand, de valuta en de ligging van het land, lees je hieronder.Vertrekken naar MALEISIË is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: MALEISIË AIRPORT

Bereken de MALEISIË VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Maleisië

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Kuala Lumpur vliegt, dan vlieg je rechtstreeks. Je hoeft geen rekening te houden met een tussenlanding. De vliegtijd naar Kuala Lumpur in Maleisië vanaf Amsterdam Schiphol is 12 uur. De vliegtijd vanaf Amsterdam naar Penang is iets langer. Deze vliegtijd is 14 uur en 35 minuten gemiddeld inclusief één tussenlanding.

Vliegtijd Maleisië

Vliegtijd Maleisië vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar Kuala Lumpur en Penang vliegen. De vliegtijd naar Kuala Lumpur is gemiddeld 16 uur en 30 minuten vanaf Eindhoven en 29 uur en 30 minuten vanaf Rotterdam. Beide vluchten vanaf Eindhoven en Rotterdam zijn inclusief minimaal één tussenlanding. Je kunt ook vanaf Eindhoven en Rotterdam naar Penang vliegen. Vanaf beide vliegvelden naar deze stad in Maleisië maak je minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd naar Penang vanaf Eindhoven bedraagt gemiddeld 18 uur en 55 minuten en de vliegtijd vanaf Rotterdam is gemiddeld 32 uur en 10 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen.

Bestemmingen in Maleisië:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar de stad Kuala Lumpur is 10.235 kilometer. De vliegafstand naar Penang is 10.149 kilometer. In het land wordt betaald met de Maleisische Ringgit. Deze valuta is aan te schaffen bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een land in het zuidoosten van Azië. Het land bestaat uit twee afzonderlijke delen, die worden gescheiden door de Zuid-Chinese zee. De hoofdstad is Kuala Lumpur.