Vluchten naar Malaga met alle reisinformatie via tui.nl:

Malaga is een vakantiebestemming dat leuk is voor jong en oud. Waarom dat zo is, lees je verderop. Als je hebt besloten om op vakantie te gaan, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Malaga – Spanje is en welke valuta er wordt gebruikt. Ook is het leuk om te weten welke taal er wordt gesproken, of er tijdsverschil met Nederland is en wat er zoal te doen valt. Meer hierover lees je hieronder.Vertrekken naar MALAGA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MALAGA AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

 Malaga vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 1.900 kilometer. Je hoeft geen rekening te houden met het tijdsverschil of een andere valuta. Het is er namelijk even laat als in Nederland en er wordt gewoon met de Euro betaald. Er wordt Spaans gesproken.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Malaga (AMS – AGP)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks naar deze plaats vliegen. De vliegtijd naar Malaga is ongeveer 3 uur. Het is niet zolang vliegen dus de tijd gaat snel voorbij. Uiteraard kun je altijd iets van een goed boek meenemen om jezelf tijdens de vlucht te vermaken.

"Vliegtijd

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven gaan er rechtstreekse vluchten naar dit vliegveld. De vliegtijd is ongeveer 2 uur en 50 minuten. Het is iets korter vliegen dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt. Mocht je dichterbij Eindhoven wonen, dan kun je dus ook het beste vanaf Eindhoven vertrekken. Mocht je dicht bij Rotterdam wonen, dan kun je ook vanaf Rotterdam rechtstreeks vliegen. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar is 2 uur en 50 minuten.

 

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en streek Andalusië. Je kunt ontzettend veel doen. Je kunt er genieten van de zon, ontspannen op de lange, witte zandstranden, er heerst een aangenaam klimaat en je kunt leuke excursies volgen.  Je kunt ervoor kiezen om cultuur te snuiven, te wandelen in de natuur of te gaan winkelen. Ook zijn er een aantal uitgaansgelegenheden voor jongeren.

 

Waar ligt Malaga?

Met de onderstaande kaart kun je de stad alvast gaan bekijken. Gebruik Streetview om virtueel door de stad te wandelen.