Vliegtijd Los Angeles

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Los Angeles met alle reisinformatie via tui.nl:

Los Angeles is een plek waar je eigenlijk wel een keer naar toe moet gaan. Als je hebt besloten om op vakantie te gaan naar Californië, dan kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Los Angeles – Verenigde Staten is en waar je landt. Ook is het handig om te kijken wat de vliegafstand is met Nederland, of er tijdsverschil is, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen is. Hieronder kun je er meer over lezen.

 

Vertrekken naar LOS ANGELES via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: LOS ANGELES AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken>

 

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Los Angeles (LAX)

Vanaf Schiphol kun je rechtstreeks naar Los Angeles vliegen. Je landt dan op L.A. International Airport, waarvan de afkorting LAX is. De vliegtijd naar Los Angeles is 10 uur en 55 minuten. Het is een lange reis, dus neem vooral iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Aan boord kun je kiezen uit verschillende films en series. Ook krijg je een hapje en drankje.

Vliegtijd Los Angeles
Vliegtijd Los Angeles

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar Californië. Je kunt vanaf Rotterdam vliegen, maar alleen inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM – LAX) is gemiddeld 15 uur en 15 minuten inclusief tussenlanding. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen.

Los Angeles vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De afstand met Nederland is ongeveer 8.955 kilometer. Er wordt betaald met de dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook kun je rekening houden met tijdsverschil. Het is er 9 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels en Spaans gesproken in Californië.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de westkust van de Verenigde Staten. Je kunt naar Getty Center gaan, waar je leuk kunt winkelen. Ook kun je naar Universal Studios Hollywood gaan, wat erg populair is. Daarnaast kun je verschillende Sightseeing tours doen, naar het Griffith park om te ontspannen, wandelen en/of fietsen, naar verschillende musea, naar het Runyun Canyon Park en naar Santa Monica Bay. Hier kun je heerlijk ontspannen op een wit zandstrand met een heldere zee. Zo is er voor iedereen wel iets te doen!

Ligging

Op de onderstaande kaart kun je de ligging van deze grote stad in Californië bekijken. Wil jij specifieke plekken bezoeken? Zoek ze alvast op de onderstaande kaart op zodat je ze niet kunt missen.