Vliegtijd Londrina

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Londrina is een indrukwekkende stad. Je kunt er van alles bezichtigen, maar ook verschillende activiteiten doen en ontspannen. Wat er zoal te doen is in de stad, lees je onderaan de pagina. Voor je vertrekt naar de vakantiebestemming, kun je naar verschillende zaken kijken. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Londrina in Brazilië is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het handig om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta er wordt betaald. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Londrina (AMS-LDB)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Londrina (AMS-LDB) is gemiddeld 24 uur en 40 minuten. Het is een erg lange vliegtijd. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Tijdens de vlucht maak je minimaal één tussenlanding. Zodra je landt, land je op het vliegveld genaamd Gov. José Richa Airport.  De afkorting is LDB.

Vliegtijd Londrina vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-LDB) / (RTM-LDB)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam naar de stad te vliegen. Je krijgt vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Londrina (EIN-LDB) is gemiddeld 28 uur en 20 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Londrina (RTM-LDB) is inclusief twee tussenlandingen gemiddeld 31 uur en 2 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de minste tussenlandingen en de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 10.249 kilometer. In de stad wordt betaald met de Braziliaanse Real. Deze valuta is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau of op het vliegveld. Je kunt er ook rekening mee houden, dat je te maken krijgt met tijdsverschil. In de stad is het namelijk 3 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Portugees gesproken.

De hoofdstad

Londrina is een gemeente en de grootste stad van de Braziliaanse deelstaat Paraná. Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten te doen in de stad. Je kunt naar Santuario de Gracas Schoenstatt, Igapo Lake, Cathedral Metropolitana, Jardin Botanico, Calçadão, Salto do Apucaraninha en Biblioteca Publica Municipal.