Vluchten naar Londen met alle reisinformatie via tui.nl:

Hoe lang vliegen naar Londen? Bekijk de beste vluchten hieronder.

Vliegtickets-London

Dit is een stad waar je erg leuk naar toe kunt gaan voor bijvoorbeeld een stedentrip. Er is ontzettend veel te doen, voor jong en oud. Als je naar Londen gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Londen is en waar je landt. Ook is het handig om te kijken of er tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en wat je zoal kunt doen in Londen.Vertrekken naar LONDON via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: Engeland/ London

Vliegen naar London City, Gatwick of Heathrow!

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken
 

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Londen Heathrow (LHR)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Heathrow (LHR) vliegen. Je landt dan vlakbij het centrum. De vliegtijd naar Londen is 1 uur en 10 minuten. Het is een korte vlucht waardoor je zo op de plaats van bestemming bent.

Vliegtijd Londen
Vliegtijd Londen

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je rechtstreeks naar Heathrow of een ander vliegveld vliegen. De vliegtijd is 1 uur en 10 minuten. Tot slot is het ook mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Vanaf hier ben je het kortst onderweg. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Londen is 50 minuten. Je bent er dus erg snel! Je kunt zelf kiezen vanaf waar je het liefst vliegt en op welke vliegveld je weer wilt landen.

Londen vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand met Nederland is 335 kilometer. Dat valt ontzettend mee. Je kunt er rekening mee houden dat er met de Pond wordt betaald en dat het 1 uur vroeger is dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

Er zijn verschillende vliegvelden waarop je kunt landen. Hier dien je rekening mee te houden met het boeken van een vlucht. Hieronder zie je de verschillende vliegvelden:

  • Heathrow (LHR)
  • Gatwick (LGW)
  • Stansted (STN)
  • City (LCY)
  • Luton (LTN)
  • Southend (SEN)

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk (Engeland). Je kunt er ontzettend veel zien. Zo kun je winkelen aan de Oxford Street en alle andere gezellige straten, naar de London Eye, de Big Ben, de Tower Bridge bekijken en naar Buckingham Palace. Maar ook kun je naar verschillende restaurants, musicals, musea en kathedralen. Ook zijn er verschillende uitgaansgelegenheden.

Waar ligt Londen?

Hieronder kun je bekijken waar de plaats ligt. Zo kun je de ligging van de verschillende vliegvelden bekijken en de afstand berekenen vanaf je hotel naar dit vliegveld.