Vliegtijd Lincoln

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je een vakantie hebt geboekt, kun je er lang naar uitkijken. Het is goed om rekening te houden met een aantal zaken zodat je niet snel voor onaangename verassingen komt te staan. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Lincoln in Nebraska is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, welke taal er wordt gesproken, welke valuta er wordt gebruikt en wat er zoal in de stad te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Lincoln (AMS-LNK)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Lincoln (AMS-LNK) is gemiddeld 13 uur en 1 minuut. Het is een lange vlucht waarbij je tussendoor één tussenlanding maakt. Je kunt in het vliegtuig een film kijken of je neemt zelf iets leuks mee waarmee je je kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Lincoln Airport, waarvan de afkorting LNK is.

Vliegtijd Lincoln vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-LNK) / (RTM-LNK)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. Je kunt er dan rekening mee houden dat je te maken krijgt met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Lincoln (RTM-LNK) is gemiddeld 29 uur en 35 minuten. Je hebt de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen als je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.216 kilometer. In de regio is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Met dit tijdsverschil kun je rekening houden. Ook wordt er een andere valuta gebruikt. Deze heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt de valuta aanschaffen voor vertrek of met de pinpas of creditcard betalen. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Lincoln is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Nebraska. Je kunt er ontzettend veel leuke activiteiten doen. Zo kun je naar de Sunken Gardens, het Children’s Museum, Nebraska State Capitol, de Children’s Zoo, het Memorial Stadium, de Pinnacle Bank Arena, het Museum of American Speed en het Pioneer Park Nature Center.