Vliegtijd Lima

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je naar Lima op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken, of er tijdsverschil is met Nederland en wat de vliegafstand is. Ook is het fijn om te weten vanaf waar je het beste kunt vliegen, op welk vliegveld je landt, wat de vliegtijd naar Lima (LIM) is en wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar LIMA is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: LIMA AIRPORT (LIM)

Bereken de LIMA VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Lima (AMS – LIM)

Je kunt vanaf Schiphol naar Lima vliegen. Je vliegt rechtstreeks en landt op Aeropuerto Internacional Jorge Chávez. De afkorting hiervan is LIM. De vliegtijd naar Lima – Peru is 12 uur en 35 minuten. Het is een lange reis, dus neem iets mee om jezelf mee te vermaken. Aan boord kun je verschillende films bekijken en een hapje en drankje krijgen.

Vliegtijd Lima
Vliegtijd Lima

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar Peru. Je kunt vanaf Rotterdam vliegen, maar alleen inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Lima inclusief twee tussenlandingen, is 23 uur. Dit is erg lang, dus je kunt het beste vanaf Schiphol Amsterdam vliegen. Hierdoor ben je het snelste op je bestemming en heb je de kortste vliegduur.

Lima vliegafstand, valuta en tijdsverschil.

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 10.519 kilometer. Er wordt betaald met de Peruaanse Sol, deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook kun je rekening houden met tijdsverschil. Het is er namelijk 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Spaans gesproken in dit land.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Peru. Je kunt er ontzettend veel ondernemen, maar ook ontspannen. Zo kun je naar verschillende musea, naar Parque de la Reserva waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en kunt genieten van de prachtige natuur, je kunt verschillende culturele tours volgen, naar historische kerkjes, naar Plaza Mayor maar ook naar het historisch centrum. Je kunt er ook heerlijk op het terras zitten of dineren bij verschillende restaurantjes.

Waar ligt Lima?

Op de kaart hieronder kun je zien waar deze plaats ligt. Het is alvast verstandig om de route te bepalen vanaf bijvoorbeeld het vliegveld naar jullie hotel. Zo kom je ter plaatse niet voor verassingen te staan.