Vliegtijd Libreville

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Wie op vakantie gaat, kan zich het beste voorbereiden. Je kunt rekening houden met een paar dingen zodat je niet snel voor onaangename verassingen komt te staan. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Libreville in Gabon is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het erg fijn om te weten wat er allemaal in de stad te doen is, wat het tijdsverschil is met Nederland, welke valuta er wordt gebruikt en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Libreville (AMS-LBV)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Libreville (AMS-LBV) is gemiddeld 9 uur en 25 minuten. De vlucht is inclusief minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Leon M’Ba International Airport. De afkorting van het vliegveld is LBV. Kijk onderweg een mooie film of lees een boek om door de tijd heen te komen. Combineer het met een lange slaap en dan is de vlucht zo voorbij.

Vliegtijd Libreville vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-LBV) / (RTM-LBV)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven naar de stad te vliegen, maar niet vanaf Rotterdam. Je krijgt vanaf Eindhoven te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Libreville (EIN-LBV) is gemiddeld 49 uur en 10 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Rotterdam vliegen voor de minste tussenlandingen en de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 5.835 kilometer. Wanneer je in Libreville bent, kun je betalen met de CFA-Frank. Je kunt deze valuta het beste aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Dit kan bij het vliegveld of bij een wisselkoersbureau. Wat erg fijn is, is dat je geen tijdsverschil hebt met Nederland. Er wordt Frans gesproken.

De hoofdstad

Libreville is de hoofdstad van Gabon. Je kunt in de hoofdstad verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar Pointe-Denis Beach, Palais Présidentiel, L’Eglise St- Michel, Stade D’Angondje, Casino Croisette, de St. Marie Cathedral, Notre-dame de Lourdes en de Hassane II Mosque.