Vluchten naar Lanzarote met alle reisinformatie via tui.nl:

Ben je op zoek naar de snelste vliegtijd naar Lanzarote? Vergelijk dan de vluchten en kies voor een rechtstreekse vlucht, dit scheelt veel tijd in vergelijking tot een vlucht met een tussenlanding. Bedenk vooraf ook welke vertrektijd en aankomsttijd voor jou geschikt is. Hoe lang is het vliegen? Bekijk hieronder de vluchten.

 

Vliegtijd Lanzarote - hoe lang is het vliegen naar Lanzarote

De Canarische eilanden zijn een populaire vakantiebestemming voor veel mensen. Zo ook het Spaanse eiland Lanzarote. Als je hier naartoe op vakantie gaat, kun je met een aantal zaken rekening houden. Zo kun je bijvoorbeeld kijken vanaf welk vliegveld je vliegt en wat de vliegtijd naar Lanzarote (Arrecife) is.


Vertrekken naar LANZAROTE via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: LANZAROTE AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

  

Lanzarote vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 3.000 kilometer. Het is fijn om te weten dat het 1 uur vroeger is dan in Nederland. Met een andere valuta hoef je geen rekening te houden, er wordt namelijk gewoon met de euro betaald. Daarnaast wordt er Spaans gesproken op het eiland.

Ook zie je of er tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta er wordt betaald. Ook is het erg leuk om te weten wat er zoal op het eiland te doen valt. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Lanzarote (AMS – ACE)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks naar de vliegveld Arrecife vliegen. De vliegtijd naar Lanzarote is dan 4 uur en 25 minuten. De vliegtijd kan door bepaalde weersomstandigheden iets afwijken. Er kan dan gekozen worden voor een alternatieve vliegroute. Je kunt altijd iets leuks meenemen om jezelf te vermaken tijdens de reis. Halverwege de reis kun je iets te eten en te drinken bestellen inden je dat graag wilt.

Vliegtijd Lanzarote
Vliegtijd Lanzarote

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je rechtstreeks naar Lanzarote vliegen. De vliegtijd is dan 4 uur en 20 minuten. De vliegtijd is bijna hetzelfde, maar als je dichterbij Eindhoven woont dan bij Amsterdam is Eindhoven de beste optie. Vanaf Rotterdam gaan geen rechtstreekse vluchten naar Lanzarote. Door de tussenlanding en overstap ben je bijna twee keer zo lang onderweg. Wellicht gaan er in het hoogseizoen wel rechtstreekse vluchten naar dit prachtige eiland.

De hoofdstad

De hoofdstad is Arrecife. Je kunt op het eiland ontzettend veel doen. Zo kun je een dag tour krijgen waarbij je mooie grotten en vulkanen kunt bekijken. Ook kun je met de boot naar Fuerteventura. Naast dit alles kun je genieten van het mooie weer, naar het strand, winkelen, wandelen, fietsen en genieten van heerlijke gerechten in verschillende restaurants.

Waar ligt Lanzarote?

Op de onderstaande kaart kun je de ligging van het eiland bekijken. Wil jij een leuk strandje of stadje bezoeken? Met de routebeschrijving verdwaal je niet tijdens je rit daar naartoe.