Vliegtijd La Palma

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar La Palma met alle reisinformatie via tui.nl:

Hoe lang is het vliegen naar La Palma? Je ontdekt het hieronder, samen met de meest gunstigste vertrektijden en aankomsttijden.

Vliegtickets-La Palma

La Palma is één van de Canarische eilanden. Het is een populaire vakantiebestemming voor veel mensen. Als je hier naartoe op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf welk vliegveld je het beste kunt vertrekken, wat de vliegtijd naar La Palma (Santa Cruz) is en of er tijdsverschil is met Nederland. Ook is het handig om te weten of er met een andere valuta wordt betaald en wat er zoal te doen valt in La Palma. Hierover lees je hieronder meer.Vertrekken naar LA PALMA via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam
  • Eindhoven

→ Naar: LA PALMA AIRPORT (SPC)

Bekijk de LA PALMA VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar La Palma (AMS – SPC)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks vliegen of met tussenlandingen. Rechtstreeks is de vliegtijd naar La Palma (vliegveld Santa Cruz) gemiddeld 1 uur en 58 minuten. Als je vliegt met een tussenstop is de vliegtijd naar het Spaanse eiland gemiddeld 7 uur. Dit heeft er onder andere mee te maken dat je moet wachten op het vliegveld op de volgende vlucht.

Vliegtijd La Palma
Vliegtijd La Palma

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Ook vanaf Eindhoven kun je naar dit Canarische eiland vliegen. Dit kan helaas alleen met één tussenlanding. De vliegtijd naar La Palma varieert daardoor tot maximaal 10 uur. Vanaf Rotterdam kun je ook naar het eiland, Net als vertrekken vanaf Eindhoven heb je hier ook vaak een tussenlanding. Wellicht kun je vanaf deze zomerperiode rechtstreeks vliegen. Dit scheelt je dan veel wachttijd op het vliegveld van een tussenlanding of overstap.

La Palma vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 1.500 kilometer. Het is 1 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt met de euro betaald, dus je hoeft geen rekening te houden met een andere valuta.

De hoofdstad

De hoofdstad is Santa Cruz. Er valt hier ontzettend veel te doen voor jong en oud. Je kunt genieten van het heerlijke klimaat, ontspannen op de kindvriendelijke, mooie stranden en wandelen en/of fietsen in de natuur. Daarnaast kun je in in Santa Cruz ook goed winkelen, verschillende bezienswaardigheden bezoeken en heerlijke gerechten proeven in de plaatselijke restaurantjes.

Waar ligt La Palma?

Bekijk op de kaart hieronder waar het ligt. Het is erg handig om vooraf te bekijken welke gebieden je wilt bezoeken. Je kunt ook alvast een route uitstippelen.