Vliegtijd Krasnoyarsk

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je op vakantie gaat, ga je naar een bestemming die jou leuk lijkt. Je kunt van te voren kijken welke activiteiten er te doen zijn, zodat je een planning kunt maken. Het is goed om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Krasnoyarsk in Rusland is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast kun je kijken naar welke taal er gesproken wordt, wat het tijdsverschil met Nederland is en met welke valuta er wordt betaald. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Krasnoyarsk (AMS-KJA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Krasnoyarsk (AMS-KJA) is gemiddeld 9 uur en 35 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Het is een redelijk lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Yemelyanovo Airport. De afkorting is KJA.

Vliegtijd Krasnoyarsk vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-KJA) / (RTM-KJA)

Helaas vertrekken er geen vluchten vanaf Eindhoven en Rotterdam. Het is dus alleen mogelijk om vanaf Amsterdam Schiphol te vertrekken. Bekijk de meest actuele vliegtijden bij de verschillende maatschappijen, wellicht vliegen er vanaf dit seizoen wel vluchten vanaf Eindhoven en Rotterdam richting Rusland.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar Krasnoyarsk is 6.325 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Russische Roebel. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Het is vaak ook mogelijk om met de pinpas en/of creditcard te betalen. Het kan zijn dat hier een bedrag extra voor in rekening wordt gebracht. In de stad wordt Russisch gesproken.

De hoofdstad

Krasnoyarsk is een stad in Rusland, gelegen aan de Jenisej. Je kunt er allerlei activiteiten doen en bezienswaardigheden opzoeken. Zo kun je naar het Stolby National Park, de Enisey River, Bobroby Log, de Paraskeva Pyatnitsa Chapel, Monument White Horse, 350-Year Anniversary Square, Prospekt Mira en naar Roev Ruchey Zoo.