Vliegtijd Krasnodar

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je naar Rusland gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kom je uiteindelijk niet snel voor onaangename verassingen te staan. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Krasnodar in Rusland is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Krasnodar (AMS-KRR)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Krasnodar (AMS-KRR) is gemiddeld 5 uur en 30 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Pashkorvsky Airport. De afkorting is KRR. Onderweg kun je een film kijken of en boek(je) lezen om door de tijd heen te komen.

Vliegtijd Krasnodar vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-KRR) / (RTM-KRR)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Krasnodar (EIN-KRR) is gemiddeld 16 uur en 20 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Krasnodar (RTM-KRR) is gemiddeld 20 uur en 20 minuten. De kortste vliegtijd en minste tussenlandingen heb je, als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 2.644 kilometer. In de stad kun je betalen met de Russische Roebel. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 2 uur later dan in Nederland. Er wordt Russisch gesproken.

De hoofdstad

Krasnodar is de hoofdstad van de gelijknamige regio. Je kunt er van alles doen. Voorbeelden van activiteiten, zijn: Red Street, het Monument to Catherine the Great, The Solnechny Ostrov, Sculpture Walking Dogs, het Chistyakovskiy Park, de OZ Mall, het Safari Park en de City Botanical Garden.