Vliegtijd Kansas City

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Kansas City
Vliegtijd Kansas City

Kansas City is erg leuk om eens te bezoeken. Er zijn veel populaire activiteiten te doen, waardoor je vakantie nog leuker wordt. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, kun je vinden onder aan deze pagina. Als je op vakantie gaat, is het goed om je voor te bereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Kansas City is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta je er kunt betalen. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kansas City (AMS-MCI)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kansas City (AMS-MCI) is gemiddeld 12 uur en 53 minuten. Je kunt tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding verwachten. Het vliegveld waarop je landt, heet Kansas City International Airport. De afkorting is MCI.

Vliegtijd Kansas City
Vliegtijd Kansas City

Vliegtijd Kansas City vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MCI) / (RTM-MCI)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Je kunt wel vanaf Rotterdam vliegen als je vliegt met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Kansas City (RTM-MCI) is gemiddeld 17 uur en 3 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.316 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen bij een wisselkoersbureau voordat je op vakantie gaat. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Missouri. Je kunt er naar het National World War I Museum and Memorial, het Arabla Steamboat Museum, Country Club Plaza, Kaleidoscope, het Kauffman Stadium, het Union Station en naar de Zoo. Voor jong en oud zijn er genoeg activiteiten te doen.