Vliegtijd João Pessoa

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Joao Pessoa
Vliegtijd João Pessoa

Als je een keertje naar Brazilië wilt gaan, is João Pessoa een uitstekende keuze om naartoe te gaan. Er zijn veel activiteiten te doen en je kunt er veel bezichtigen. Wat er zoal te doen is, kun je onderaan de pagina lezen. Als je op vakantie gaat, is het goed om je voor te bereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Kijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar João Pessoa is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het goed om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – João Pessoa (AMS-JPA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – João Pessoa (AMS-JPA) is gemiddeld 18 uur en 50 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus houd hier rekening mee. Het vliegveld van de stad heet President Pinto International Airport, waarvan de afkorting JPA is.

Vliegtijd Joao Pessoa
Vliegtijd João Pessoa

Vliegtijd João Pessoa vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-JPA) / (RTM-JPA)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam naar de stad te vliegen. Je krijgt dan wel te maken met twee tussenlandingen vanaf beide vliegvelden. De vliegtijd Eindhoven – João Pessoa (EIN-JPA) is gemiddeld 22 uur en 30 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam João Pessoa (RTM-JPA) is gemiddeld 25 uur en 27 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 11.513 kilometer. In de stad kun je betalen met de Braziliaanse Real. Deze valuta is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau voordat je op vakantie gaat. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er namelijk 4 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Portugees gesproken.

De hoofdstad

João Pessoa is een stad en gemeente in de Braziliaanse deelstaat Paráiba. Je kunt er naar Igreja Sao Fransisco, Pica Ozinho, Cabo Branco Beach, het Cultural Center Sao Fransisco, de Seixas Natural Pools, Estacao Cabo Branco en naar Craft Market Paraibano. Er zijn veel gezellige winkels en je kunt in diverse restaurants heerlijke gerechten proeven.