Vliegtijd Jeju

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Jeju
Vliegtijd Jeju

Als je naar Korea gaat, kun je een bezoek aan Jeju niet overslaan. Je kunt er ontzettend veel leuke activiteiten doen, waardoor je vakantie helemaal compleet is. Voorbeelden van activiteiten die in de stad te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Het is verstandig om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Jeju is en op welk vliegveld je landt. Daarbij is het goed om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jeju (AMS-CJU)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jeju (AMS-CJU) is gemiddeld 14 uur en 20 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet J. International Airport. De afkorting is CJU.

Vliegtijd Jeju
Vliegtijd Jeju

Vliegtijd Jeju vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-CJU) / (RTM-CJU)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je vertrekken naar de stad. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Jeju (EIN-CJU) is gemiddeld 19 uur en 30 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Jeju (RTM-CJU) is inclusief twee tussenlandingen gemiddeld 19 uur en 40 minuten. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen. Je hebt hier de kortste vliegduur en minste CO2 uitstoot.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.970 kilometer. Het is in de stad 8 uur later dan in Nederland. Dit is iets waar je vooraf rekening mee kunt houden. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Won. Je kunt de Won aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Er wordt Koreaans gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Zuid-Koreaanse provincie. Je kunt er verschillende activiteiten doen. Je kunt naar Hallasan National Park, Udo, Hamdeok Beach, Hyeopjae Beach, Hallim Park, het Eco land Theme Park ende Bijarim Forest. Ook is een bezoek aan de Manjanggul Cave erg leuk.