Vluchten naar Jamaica met alle reisinformatie via tui.nl:

Een rechtstreekse vlucht naar Jamaica kost minder tijd dan een vlucht met een tussenlanding. Wanneer je een zo kort mogelijke reis wenst te maken dan is het aan te raden hierop te letten bij het boeken. Tevens is het aan te raden om vooraf te bedenken wat een ideale vertrek- en aankomsttijd zou zijn.

Vliegtickets-Jamaica

Hoelang is de vliegtijd naar Jamaica? Dat ligt natuurlijk eraan naar welke stad je vliegt. Naar Montego Bay vliegen kan weer langer of korter duren dan dat als je naar bijvoorbeeld Kingston vliegt. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar de steden Montego Bay en Kingston in Jamaica. Ook lees je meer over de vliegafstand, de valuta en de ligging van het land.


Vertrekken naar JAMAICA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: JAMAICA (MBJ)

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Montego Bay bedraagt 7.900 kilometer. De vliegafstand naar Kingston is toevallig exact hetzelfde, namelijk ook 7.900 kilometer. Er wordt betaald met de Jamaicaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jamaica (AMS – MBJ)

Als je naar Jamaica vliegt, dan is het handig om te weten wat de vliegtijd is. Maar hoelang is de vliegtijd naar Jamaica, Montego Bay? De vliegtijd naar Montego Bay vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt 11 uur. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Kingston is iets korter, namelijk 10 uur en 30 minuten.

Vliegtijd Jamaica

Vliegtijd Jamaica vanaf Rotterdam en/ of Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er vliegtuigen naar Jamaica. De vliegtijden zijn allen inclusief tussenlandingen. De vliegtijd naar Montego Bay vanaf Eindhoven is ongeveer 16 uur. Vanaf Rotterdam doe je er naar Montego Bay ongeveer hetzelfde over. Als je naar Kingston vliegt vanaf Eindhoven, is de vliegtijd tussen de 16 en 20 uur. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd ongeveer gelijk aan Eindhoven. Als je naar één van deze steden vliegt dan kun je altijd het beste (voor de kortste vliegduur) vanaf Amsterdam Schiphol vliegen.

Ligging

Het is een land en tevens een eiland. Het is te vinden in het Caribisch gebied ten zuiden van Cuba en ten westen van het eiland genaamd Hispaniola.