Vliegtijd Jamaica

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtickets-Jamaica

Hoelang is de vliegtijd naar Jamaica? Dat ligt natuurlijk eraan naar welke stad je vliegt. Naar Montego Bay vliegen kan weer langer of korter duren dan dat als je naar bijvoorbeeld Kingston vliegt. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar de steden Montego Bay en Kingston in Jamaica. Ook lees je meer over de vliegafstand, de valuta en de ligging van het land.Vertrekken naar JAMAICA via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: JAMAICA (MBJ)

Bereken de JAMAICA VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthavens via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Montego Bay bedraagt 7.900 kilometer. De vliegafstand naar Kingston is toevallig exact hetzelfde, namelijk ook 7.900 kilometer. Er wordt betaald met de Jamaicaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jamaica (AMS – MBJ)

Als je naar Jamaica vliegt, dan is het handig om te weten wat de vliegtijd is. Maar hoelang is de vliegtijd naar Jamaica, Montego Bay? De vliegtijd naar Montego Bay vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt 15 uur en 35 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Kingston is iets korter, namelijk 15 uur en 9 minuten inclusief tussenlanding.

Vliegtijd Jamaica

Vliegtijd Jamaica vanaf Rotterdam en/ of Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er vliegtuigen naar Jamaica. De vliegtijden zijn allen inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd naar Montego Bay vanaf Eindhoven is 50 uur en 9 minuten. Vanaf Rotterdam doe je er naar Montego Bay een stuk korter over, namelijk 19 uur en 3 minuten. Als je naar Kingston vliegt vanaf Eindhoven, is de vliegtijd 29 uur en 45 minuten. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd 14 uur en 55 minuten. Als je naar één van deze steden vliegt dan kun je altijd het beste (voor de kortste vliegduur) vanaf Amsterdam Schiphol vliegen.

Ligging

Het is een land en tevens een eiland. Het is te vinden in het Caribisch gebied ten zuiden van Cuba en ten westen van het eiland genaamd Hispaniola.