Vliegtijd Jackson Mississippi

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Jackson MS
Vliegtijd Jackson MS

Er zijn in de Verenigde Staten meerdere steden die Jackson heten. In dit geval is het Jackson in de Amerikaanse staat Mississippi. Als je op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Kijk van te voren vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Jackson Mississippi is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke activiteiten er te doen zijn en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jackson, MS (AMS-JAN)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jackson, MS (AMS-JAN) is gemiddeld 13 uur en 1 minuut. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Als je landt, land je op het vliegveld genaamd J. Evers International Airport. De afkorting is JAN.

Vliegtijd Jackson MS
Vliegtijd Jackson MS

Vliegtijd Jackson MS vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-JAN) / (RTM-JAN)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. Als je vliegt vanaf Rotterdam, krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Jackson, MS (RTM-JAN) is gemiddeld 18 uur en 11 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de minste tussenlandingen en de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.611 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook kun je met de pinpas of creditcard betalen. Er wordt dan wel vaak een klein bedrag extra in rekening gebracht. Het is in de stad 7 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Mississippi. Er is ontzettend veel te doen, ook voor toeristen. Je kunt een bezoek brengen aan het Mississippi Children’s Museum, State Capitol, het Old Capitol Museum, Eudora Welty House, Medgar Evers Home, de Zoo, de Mynelle Gardens en je kunt in diverse restaurants dineren. Ook is het erg leuk om in de stad te winkelen.