Vliegtijd Israël

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Wat is de vliegtijd naar Israël? Je kunt alleen naar het vliegveld van Tel Aviv vliegen als je naar dit land gaat. De vliegtijd naar het land kan anders zijn als je vanaf Eindhoven of Rotterdam vliegt in plaats van vanaf Amsterdam Schiphol. Ook door eventuele tussenlandingen kun je langer onderweg zijn. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijd naar Israël vanaf verschillende vliegvelden. Ook lees je meer over de vliegafstand, het tijdsverschil met Nederland, de valuta en de ligging.Vertrekken naar ISRAEL is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: ISRAEL AIRPORT (ISR)

Bereken de ISRAEL VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Israël

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Israël bedraagt 4 uur en 30 minuten. Het is een rechtstreekse vlucht, dus je hoeft geen rekening te houden met een tussenlanding. Het is geen hele lange zit, maar je kunt altijd een goed boek meenemen om jezelf tijdens de vlucht te vermaken. Maar hoelang is de vliegtijd vanaf Eindhoven en/of Rotterdam? Hieronder lees je daar meer over. Heb je een avond of nacht vlucht? Bekijk deze tips om comfortabel te slapen.

Vliegtijd Israël

Vliegtijd Israël vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar het vliegveld van Tel Aviv, Israël vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven bedraagt 9 uur en 20 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Vanaf Rotterdam doe je er iets langer over. De vliegtijd naar Israël vanaf het vliegveld van Rotterdam bedraagt 12 uur en 40 minuten inclusief één tussenlanding.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar Tel Aviv, Israël, bedraagt 3.313 kilometer. Het is goed om te weten dat het er 1 uur later is dan in Nederland en dat er met een andere valuta wordt betaald. Er wordt betaald met de Israëlische Sjekel. Je kunt de valuta voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een land in Azië, in het Midden-Oosten en de Levant. Het land grenst aan Libanon, Syrië, Jordanië, Egypte, verschillende Palestijnse gebieden, de Middellandse zee en aan een haven in de Rode zee.