Vliegtijd Iron Mountain

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Iron Mountain
Vliegtijd Iron Mountain

Iron Mountain is erg leuk om eens te bezoeken. Als je op vakantie gaat, komen er wel een aantal dingen bij kijken. Je kunt kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Iron Mountain is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en wat er in de stad te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Iron Mountain (AMS-FMT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Iron Mountain (AMS-FMT) is gemiddeld 30 uur en 10 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Ford Airport. De afkorting is FMT.

Vliegtijd Iron Mountain
Vliegtijd Iron Mountain

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Iron Mountain (EIN-FMT) / (RTM-FMT)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Je kunt er alleen komen als je vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 16.942 kilometer. Dit is een behoorlijk eindje weg. Je kunt jezelf vermaken door bijvoorbeeld een goed boek mee te nemen om te lezen of je maakt een kruiswoordpuzzel. Vaak vind je in vliegtuigen ook een schermpje waarop je films kunt kijken. Als je naar de stad gaat, kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau voor vertrek. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Iron Mountain is een stad in de Amerikaanse staat Michigan. Je kunt er verschillende activiteiten doen waardoor de vakantie nog leuker is. Je kunt naar Northwoods Adventures, Pine Mountain, Timberstone Golf Course, Millie Mine Bat Viewing, Fumee Lake Natural Area, Chapin Mine Pit en Dickinson Country Library.