Vliegtijd India

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar India met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-India

Als je naar India op vakantie gaat, dan is dat erg gaaf. Maar hoelang is het vliegen naar India? De vliegtijd naar India is natuurlijk naar de ene stad langer dan naar de andere stad. Zo is het bijvoorbeeld langer vliegen naar de stad Bombay, dan naar New Delhi. Hieronder lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar deze steden. Ook lees je meer over de vliegafstand naar deze steden, de valuta en de ligging van het land.

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 

→ Naar: INDIA AIRPORT

Bekijk de vliegtijd + vluchten op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – India

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar New Delhi, India, is 7 uur en 45 minuten. Het is goed om te weten, dat deze vlucht rechtstreeks is. Je hoeft dus geen rekening te houden met eventuele tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Bombay is weer iets anders dan die naar New Delhi. Deze vliegtijd bedraagt namelijk 8 uur en 40 minuten. Wel is deze vlucht ook rechtstreeks.

Vliegtijd India

Vliegtijd India vanaf Rotterdam of Eindhoven

Hoelang is de vliegtijd naar India? Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar New Delhi en Bombay vliegen. Vanaf Eindhoven vlieg je in 13 uur en 30 minuten naar New Delhi en in 13 uur en 50 minuten naar Bombay. De vliegtijden verschillen vanaf Eindhoven dus niet veel van elkaar. Bij beide vluchten krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd gemiddeld 12 uur en 30 minuten inclusief één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Bombay is 13 uur en 10 minuten inclusief minimaal één tussenlanding.

Bestemmingen in India:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar New Delhi in India is 6.365 kilometer. De vliegafstand naar Bombay is 6.858 kilometer. In het hele land wordt betaald met de Indiase Roepie.

Ligging

Het is een land in Zuid-Azië. Je vindt er onder andere eeuwige sneeuw, woestijnen, regenwouden, heuvels en ga zo maar door. Het is een erg groot land, namelijk het één na zesde grootste land van de hele wereld. Het land grenst aan Pakistan, China, Tibet, Nepal, Bhutan, Myanmar, Bangladesh, de Indische oceaan en de Golf van Bengalen.