Vliegtijd Honolulu

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Honolulu


Als je denkt aan hoelarokjes, kokosnoten en gezellige stranden, dan denk je al snel aan Honolulu. Het is erg gaaf om eens op vakantie te gaan naar deze mooie stad. Je kunt er veel verschillende activiteiten doen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je verderop. Je kunt voor vertrek kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Honolulu is en waar je landt. Ook is het erg fijn om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil met Nederland is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar HONOLULU is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: HONOLULU AIRPORT (HNL)

Bereken de HONOLULU VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Honolulu (AMS-HNL)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Honolulu (AMS-HNL) is gemiddeld 20 uur en 29 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Honolulu International Airport/Hickam AFB. De afkorting is HNL.

Vliegtijd Honolulu
Vliegtijd Honolulu

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Honolulu (EIN-HNL) / (RTM-HNL)

Vanaf Eindhoven kun je niet naar de stad vliegen. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. De vliegtijd Rotterdam – Honolulu (RTM-HNL) is gemiddeld 23 uur en 43 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met twee tussenlandingen. Als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt, krijg je te maken met de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 11.671 kilometer. Het is een behoorlijk eindje, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee die je tijdens de vlucht kunt lezen. In de stad kan worden betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 11 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad en grootste stad van Hawaï. Je kunt naar het gedenkteken van Arizona, Pearl Harbor, Diamond Head, het Battleship Missouri Memorial, Bay Nature Preserve, Koko Crater Trail en Waikiki Beach. Op het strand kun je van het weer genieten en ontspannen en door deel te nemen aan een sightseeing tour leer je de stad nog beter kennen.