Vliegtijd Hong Kong

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Hong Kong met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Hong Kong

Hong Kong is een ontzettend gave vakantiebestemming. Je kunt er ontzettend veel ontdekken en bezichtigen. Wie hierheen op vakantie gaat, kan van te voren een aantal zaken doornemen. Zo is het handig om te weten vanaf waar je vliegt, op welk vliegveld je landt, wat de vliegtijd naar Hong Kong (China) is en met welke valuta er wordt betaald. Ook is het fijn om te weten wat de afstand is met Nederland en of er tijdsverschil is. Daarnaast kun je van te voren bekijken wat er zoal te doen is in deze grote stad. Meer hierover, lees je hieronder.


Vertrekken naar HONG KONG via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: HONG KONG AIRPORT (HKG)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Hong Kong (AMS – HKG)

Je kunt vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar Hong Kong vliegen. Je vliegt dan op HK International Airport, waarvan de afkorting HKG is. De vliegtijd naar Hong Kong is 11 uur en 10 minuten. Afhankelijk van het tijdstip en maatschappij kan deze tijd iets verschillen.

Vliegtijd Hong Kong
Vliegtijd Hong Kong

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vluchten. Vanaf Rotterdam kun je naar Hongkong vliegen, maar alleen met minimaal één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd naar Hong Kong inclusief tussenlanding is 18 uur en 20 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen.

Hong Kong vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand met Nederland is 9.275 kilometer. Dit is een behoorlijk eindje en de reistijd is dus ook lang. Je kunt altijd iets leuks meenemen om jezelf mee te kunnen vermaken. In Hongkong wordt betaald met de HK Dollar (HKD). Je kunt deze van te voren aanschaffen. Ook is het handig om te weten dat het 6 uur later is dan in Nederland.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de regio. Het heeft geen eigen regering, alleen op gebied van defensie en buitenlandse zaken. Je kunt ontzettend veel ondernemen. Zo kun je naar verschillende bezienswaardigheden, tours en excursies volgen, naar het Wine & Dine festival, de skyline bekijken, goed winkelen, wandeltochten volgen en in de dubbeldek tram. Tijdens verschillende tours en excursies kun je veel over dit gebied ontdekken.

Waar ligt Hong Kong?

Op de onderstaande kaart kun je de ligging goed bekijken. Ook kun je de bezienswaardigheden alvast bekijken. Je kunt zo een route maken zodat je geen enkel mooi punt van deze grote stad zult missen.