Vliegtijd Ho Chi Minh stad

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Ho Chi Minh stad
Vliegtijd Ho Chi Minh stad

Ho Chi Minh stad is een mooie stad in Vietnam. Je kunt er van alles beleven door er verschillende activiteiten te doen. Welke activiteiten populair zijn onder de toeristen, lees je onder aan de pagina. Je kunt vooraf bekijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Ho Chi Minh stad is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarbij is het ook goed om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta je er kunt betalen en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer over bovenstaande zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ho Chi Minh stad (AMS-SNG)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ho Chi Minh stad (AMS-SNG) is gemiddeld 13 uur en 25 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Tan Son Nhat International Airport. De afkorting is SNG.

Vliegtijd Ho Chi Minh stad
Vliegtijd Ho Chi Minh stad

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Ho Chi Minh stad (EIN-SNG) / (RTM-SNG)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken vliegtuigen naar de stad. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd Eindhoven – Ho Chi Minh stad (EIN-SNG) is gemiddeld 19 uur en 50 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Ho Chi Minh stad (RTM-SNG) is inclusief twee tussenlandingen 16 uur en 45 minuten. De kortste vliegtijd en minste tussenlandingen heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.862 kilometer. In de stad wordt betaald met de Dong. Je kunt de valuta aanschaffen bij een wisselkoersbureau voor vertrek. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 7 uur later dan in Nederland. Er wordt Vietnamees gesproken.

De hoofdstad

Het is de grootste stad van heel Vietnam. Je kunt er verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar de Cu Chi Tunnels, het War Remnants Museum, het Saigon Opera House, het Centrale Postkantoor, heet FITO Museum, de Bitexco Financial Tower, het Herenigingspaleis en naar het bekende Square.