Vliegtijd Helsinki

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Helsinki
Vliegtijd Helsinki

Finland is niet erg ver, maar het heeft erg veel mooie aspecten die je een keer moet bewonderen. Je kunt er verschillende activiteiten doen en je kunt er je ogen uitkijken. Als je op vakantie gaat, kun je je voorbereiden. Kijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd Helsinki is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is, welke valuta er wordt gebruikt en wat er allemaal te doen is. Hieronder kun je er meer over vinden.Vertrekken naar HELSINKI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam
  • Rotterdam

→ Naar: HELSINKI AIRPORT (HEL)

Bereken de HELSINKI VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Helsinki (AMS-HEL)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Helsinki (AMS-HEL) is 2 uur en 20 minuten. Het is erg fijn, dat de vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar de stad kunt vliegen. Het vliegveld van de stad heet Vantaa Airport. De afkorting is HEL.

Vliegtijd Helsinki
Vliegtijd Helsinki

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Helsinki (EIN-HEL) / (RTM-HEL)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven of Rotterdam te vliegen. Wel krijg je dan te maken met minimaal één tussenlanding tijdens de vlucht. De vliegtijd Eindhoven – Helsinki (EIN-HEL) is gemiddeld 6 uur inclusief één tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Helsinki (RTM-HEL) is gemiddeld 5 uur en 50 minuten inclusief tussenlanding. De kortste vliegtijd heb je als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 1.521 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de euro. Dit is erg fijn, je hoeft dus geen rekening te houden met een andere valuta. Wel krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er 1 uur later dan in Nederland. In de stad wordt voornamelijk Fins en Zweeds gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de republiek Finland. Er zijn talloze activiteiten te doen. Je kunt naar Fort Suomenlinna, Rock Church, Openluchtmuseum Seurasaari, Kamppi Chapel of Silence, the Esplanadi Park, de Domkerk, Tram System en Senate Square.