Vliegtijd Hawaii

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De vliegtijd naar Hawaii hangt af van verschillende zaken. Je kunt naar meerdere steden in deze staat, waardoor de vliegtijd langer of korter kan zijn. De vliegtijd naar Honolulu is bijvoorbeeld weer anders dan de vliegtijd naar Kauai.Vertrekken naar HAWAII is mogelijk vanaf:

→ Naar: HAWAII AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Honolulu en Maui.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken
Hieronder lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar de verschillende steden en vliegvelden in deze Amerikaanse staat. Ook lees je meer over de vliegafstand, de valuta en de ligging.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Hawaii

Hoelang is de vliegafstand naar Hawaii? Dat hangt natuurlijk af van waar je naar toe vliegt. Als je naar Honolulu vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, dan is de vliegtijd 19 uur en 35 minuten. Tijdens deze vlucht maak je minimaal één tussenlanding. Vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol naar de stad Kauai? Dan is de vliegtijd weer anders. De vliegtijd is dan gemiddeld 19 uur en 19 minuten inclusief minimaal één tussenlanding.

Vliegtijd Hawaii

Vliegtijd Hawaii vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven vliegen er geen vliegtuigen naar Hawaii. Maar hoelang is de vliegtijd naar Hawaii dan vanaf Rotterdam? Vanaf Rotterdam kun je wel naar beide steden vliegen. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Honolulu bedraagt gemiddeld 22 uur en 48 minuten inclusief minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Kauai is 35 uur en 58 minuten inclusief twee tussenlandingen minimaal.

Bestemmingen op de eilanden:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Honolulu in Hawaii is 11.671 kilometer. De vliegafstand naar de andere stad, Kauai, is 12.090 kilometer. Dit scheelt toch een aantal kilometers met elkaar. In de staat Hawaii wordt betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta kun je voor vertrek aanschaffen op het vliegveld of bij een wisselkoersbureau bij jou in de buurt.

Ligging

Het is een Amerikaanse staat. Het bestaat uit 137 vulkanische eilanden. De meeste eilanden zijn onbewoond. Het is het grootste gelijknamige eiland van de staat. De hoofdstad is Honolulu. De eilanden van de staat zijn te vinden in de Grote oceaan.