Vliegtickets-Havana

Cuba is erg indrukwekkend om te bezoeken. Je kunt er erg veel bezichtigen en verschillende activiteiten doen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onder aan de pagina. Ook is het goed om je voor te bereiden als je op vakantie gaat. Kijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Havana is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta er wordt betaald. Meer hierover, lees je hieronder.Bekijk de vliegtijd van de vluchten naar HAVANA via TUI:

→ Naar: HAVANA AIRPORT (HAV)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Havana (AMS-HAV)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Havana (AMS-HAV) is 10 uur en 50 minuten. De vlucht is rechtstreeks, dus dat is erg fijn. Het vliegveld van de stad heet José Martí International Airport. De afkorting is HAV. Je kunt tijdens de vlucht een filmpje kijken of een goed boek lezen.

Vliegtijd Havana
Vliegtijd Havana

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Havana (EIN-HAV) / (RTM-HAV)

Het is ook mogelijk om vanaf Eindhoven of Rotterdam te vertrekken. Vanaf Eindhoven krijg je te maken met één tussenlanding, vanaf Rotterdam met minimaal twee. De vliegtijd Eindhoven – Havana (EIN-HAV) is gemiddeld 15 uur en 5 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Havana (RTM-HAV) is gemiddeld 20 uur en 15 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.818 kilometer. In de stad kun je betalen met de Cubaanse Peso. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Spaans gesproken.

De hoofdstad

Havana is de hoofdstad van Cuba. Je kunt er verschillende activiteiten doen, van het weer genieten en naar verschillende bezienswaardigheden. Je kunt naar Old town, Old Square, Plaza de la Cathedral, Fabrica de Arte Cubano, El Malecon, Fusterlandia, Plaza de Armas en Playas de Este.