Vliegtijd Hanoi

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Hanoi is erg indrukwekkend om te bezoeken. Het is wel een tijdje vliegen. Houd rekening met een aantal zaken, zodat je niet snel voor onaangename verassingen komt te staan. Vooraf kun je kijken vanaf welk vliegveld je het beste kunt vertrekken, wat de vliegtijd naar Hanoi is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is, welke valuta er wordt gebruikt en wat er allemaal te doen is. Meer over bovenstaande punten, lees je hieronder.Vertrekken naar HANOI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: HANOI AIRPORT (HAN)

Bereken de HANOI VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Hanoi (AMS-HAN)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Hanoi (AMS-HAN) is gemiddeld 13 uur en 55 minuten. De vliegtijd is berekend inclusief tussenlanding. Het is een lange reis, dus neem bijvoorbeeld iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Noi Bai International Airport. De afkorting is HAN.

Vliegtijd Hanoi
Vliegtijd Hanoi

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Hanoi (EIN-HAN) / (RTM-HAN)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken vliegtuigen naar de stad. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Eindhoven – Hanoi (EIN-HAN) is inclusief twee tussenlandingen 22 uur en 30 minuten. De vliegtijd Rotterdam – Hanoi (RTM-HAN) is gemiddeld 15 uur en 40 minuten inclusief tussenlandingen. Je hebt de kortste vliegtijd als je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.873 kilometer. Het is goed om te weten dat er tijdsverschil is met Nederland. Het is er namelijk 6 uur later dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Vietnamese Dong. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Er wordt Vietnamees gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Vietnam en een zelfstandige gemeente. Je kunt verschillende sightseeingtours doen om de stad goed te leren kennen. Je kunt een bezoek brengen aan Old Quarter, het Vietnam Museum of Ethnology, het Vietnam Women’s Museum, het Opera house, de Hao Li gevangenis, de Tempel van Literatuur en Nationale Universiteit en je kunt naar Lake of the restored Sword.