Vliegtijd Gulfport

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De Verenigde Staten kent veel leuke steden die een bezoek waard zijn. Gulfport is daar één van. Het is niet een van de meest bekende steden, maar toch echt leuk om te bezoeken. Als je op vakantie gaat, kun je je voorbereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd is en waar je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, welke valuta er wordt gebruikt, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal in de stad te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Gulfport (AMS-GPT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Gulfport (AMS-GPT) is gemiddeld 13 uur en 15 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange reis, dus neem iets leuks mee zodat je jezelf tijdens de reis kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Gulfport-Biloxi International Airport, waarvan de afkorting GPT is.

Vliegtijd Gulfport
Vliegtijd Gulfport

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Gulfport (EIN-GPT) / (RTM-GPT)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Vanaf Rotterdam kun je wel naar de stad vliegen. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Gulfport (RTM-GPT) is 17 uur en 59 minuten inclusief tussenlanding. De kortste vliegtijd heb je als je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7630 kilometer. Het is handig om rekening te houden met de andere valuta. Dit is de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is in de stad 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Gulfport is een stad in de Amerikaanse staat Mississippi. Je kunt er naar Lynn Meadows Discovery Center, Island View Casino, Premium Outlets, Jones Park, The Institute for Marine Mammal Studies, het Busted Wrench Garage Museum, Gulf Islands Water Park en de Joseph T. Jones Statue.