Vliegtijd Goiânia

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Als je op vakantie gaat, is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Goiânia is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Als je hier rekening mee houdt, kom je niet snel voor verassingen te staan. Ook is het handig om te weten wat de valuta is waarmee wordt betaald, wat het tijdsverschil met Nederland is, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen is. Er zijn veel populaire activiteiten te doen. Meer over eerdergenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Goiânia (AMS-GYN)

Je kunt er alleen naar toe vliegen als je vliegt met één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Santa Genoveva Airport, waarvan de afkorting GYN is. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee waarmee je jezelf kunt vermaken. De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Goiânia (AMS-GYN) is gemiddeld 25 uur en 53 minuten.

Vliegtijd Goiânia
Vliegtijd Goiânia

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (EIN-GYN)/ (RTM-GYN)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar de stad vliegen. De vliegtijd Eindhoven – Goiânia (EIN-GYN) is gemiddeld 30 uur en 13 minuten. Dit is inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Goiânia (RTM-GYN) is gemiddeld 23 uur en 47 minuten. De kortste vliegduur heb je dus vanaf Rotterdam.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 10.487 kilometer. Je kunt er betalen met de Braziliaanse Real. Deze valuta is voor vertrek aan te schaffen bij diverse wisselkoersbureaus. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 3 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Portugees gesproken.

De hoofdstad

Goiânia is de hoofdstad van de Braziliaanse staat Goiás. Je kunt er naar Panels of the via Cruas, Horto Florestal, het Image and Sound Museum of Gotas, het Peace Monument, Mega Mode, Praca Almirantetamandare en naar relogio. Ook een bezoek aan de araguaia Avenue is de moeite waard.