Vliegtijd Gambia

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Gambia met alle reisinformatie via tui.nl:

Met het vliegtuig naar Gambia is de meest snelle manier van reizen. Met een rechtstreekse vlucht heb je de kortste vliegtijd. Heb je een tussenlanding of overstap? Dan kan de vliegtijd naar Gambia snel vele uren langer zijn. Kies daarom altijd voor een rechtstreekse vlucht.

Als je naar Gambia op vakantie gaat, dan land je in Banjul. Het is goed om rekening te houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken naar wat de vliegtijd naar Gambia, Banjul is, maar ook kun je rekening houden met de vliegafstand, het tijdsverschil en de valuta waarmee er wordt betaald. Ook is het handig om te weten wat de ligging van Gambia is. De vliegtijd hangt af van een aantal factoren. De grootste factor is vanaf waar je vliegt. Hieronder lees je meer over de vliegtijden vanaf meerdere vliegvelden naar Gambia.


Vertrekken naar GAMBIA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: GAMBIA Airport (BJL)

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


 

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar Banjul bedraagt 4.735 kilometer. Het is goed om te weten dat het twee uur vroeger is dan in Nederland. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Waar je ook rekening mee kunt houden, is dat er met een andere valuta wordt betaald. Deze valuta heet de Gambiaanse Dalasi. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Op het vliegveld betaal je altijd een hogere prijs.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Gambia

Hoelang is de vliegtijd naar Gambia? Vanaf Amsterdam Schiphol is de vliegtijd naar Gambia ruim 6 uur en 15 minuten. Tijdens de vlucht maak je minimaal één tussenlanding. Je landt op het vliegveld van Banjul, wat ook het enige vliegveld van het land is. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee om jezelf tijdens de vlucht te vermaken.

Vliegtijd Gambia

Vliegtijd Gambia vanaf Rotterdam of Eindhoven

Vanaf Eindhoven is de vliegtijd 31 uur en 5 minuten naar Gambia. Tijdens deze vlucht krijg je ook weer te maken met minimaal één tussenlanding. Maar hoelang is de vliegtijd vanaf Rotterdam? Vanaf Rotterdam doe je er het langst over. De vliegtijd is namelijk 34 uur en 50 minuten gemiddeld en je maakt een tussenlanding tijdens de vlucht.  Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken, omdat de vliegtijd vanaf hier het kortst is.

Ligging

Het is een land in Afrika. Het grenst in het noorden aan Senegal en in het westen aan de Atlantische oceaan. Het land bestaat uit een smalle strook langs de Gambiaanse Rivier. Er wordt in het hele land voornamelijk Engels gesproken.