Als je naar Frankrijk op vakantie wilt, dan is er keuze uit heel veel leuke en indrukwekkende steden. Ga je bijvoorbeeld liever naar de romantische stad Parijs, of kies je toch voor Marseille? Het is belangrijk om te weten wat de vliegtijd is naar Frankrijk. Hoelang de vliegtijd naar Frankrijk is, lees je hieronder. De vliegtijd hangt af vanaf waar je vliegt en waar je naar toe vliegt. Op deze pagina vind je de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar de Franse steden Parijs en Marseille. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Frankrijk

De vliegtijd vanaf Amsterdam naar Parijs is 1 uur en 15 minuten. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Marseille is iets langer, namelijk 1 uur en 50 minuten. Beide vluchten zijn rechtstreeks. Het is erg fijn dat het kort vliegen is en je geen rekening hoeft te houden met een tussenlanding.

Vliegtijd Frankrijk

Vliegtijd Frankrijk vanaf Eindhoven en Rotterdam

Hoelang is de vliegtijd naar Frankrijk? Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je ook naar Frankrijk vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Parijs bedraagt 6 uur en 25 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Als je naar Marseille vliegt vanaf Eindhoven dan vlieg je rechtstreeks en is de vliegtijd 1 uur en 50 minuten. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Parijs is gemiddeld 5 uur en 10 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd naar Marseille vanaf Rotterdam is gemiddeld 5 uur en 50 minuten inclusief minimaal één tussenlanding.

Bestemmingen in Frankrijk:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Parijs is 398 kilometer. De vliegafstand naar Marseille is toch anders, namelijk 986 kilometer. In het land wordt betaald met de Euro, dus een andere valuta meenemen is niet nodig.

Ligging

Frankrijk is een land in West-Europa. Het land is qua oppervlakte het twee na grootste land van heel Europa. Het grenst aan Spanje, Luxemburg, Duitsland, Italië, België en Zwitserland. De hoofdstad is Parijs.