Vliegtijd Fort Smith

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je van gezellige marktjes, mooie parken en winkelen houdt, is het leuk om naar Fort Smith te gaan. Je kunt er veel leuke activiteiten doen. Naast winkelen, wandelen en marken afstruinen kun je ook naar indrukwekkende plaatsen. Wat er allemaal te doen is, lees je onderaan de pagina. Je kunt vooraf bekijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd Fort Smith is en waar je landt. Ook is het handig om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is en met welke valuta je er kunt betalen. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fort Smith (AMS-FSM)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fort Smith (AMS-FSM) is gemiddeld 13 uur en 17 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet F. S. Regional airport, waarvan de afkorting FSM is.

Vliegtijd Fort Smith
Vliegtijd Fort Smith

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Fort Smith (EIN-FSM) / (RTM-FSM)

Je kunt niet naar de stad vliegen vanaf Eindhoven. Vanaf Rotterdam is dit wel mogelijk. De vlucht is dan inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Fort Smith (RTM-FSM) is gemiddeld 21 uur en 25 minuten. Dit is inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.993 kilometer. Het is fijn om te weten dat het in de stad 7 uur vroeger is dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Dit is de Amerikaanse Dollar. De Amerikaanse Dollar kun je aanschaffen bij een wisselkoersbureau voor vertrek. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse Staat Arkansas. Je kunt er naar National Historic Site, National Cemetery, St. Scholastica Monastery, Farmer’s Market, Parrot Island Waterpark, The Clayton House, Central Mall en het Cisterna Park.