Vliegtijd Florida
Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is!

Vliegtijd bepalen en de vliegduur

 1. Kies hierboven de luchthaven op TUI.nl
2.
Je ziet daarna de vliegtijd

De vliegtijd is … uur (bekijk hier)

Of bekijk de vliegtijd per maatschappij:

  • KLM
  • Transavia
  • TUI
  • Vueling
  • Overige maatschappijen

Bekijk hier de actuele vliegtijden >>

Als je naar de staat Florida gaat vliegen, dan is het handig om te weten wat de vliegtijd is. Maar hoelang is de vliegtijd naar Florida? Dat hangt natuurlijk ook af vanaf waar je vertrekt en naar welke stad je gaat. Naar de ene stad kan het namelijk langer vliegen zijn dan naar de andere stad. Ook zijn sommige vluchten rechtstreeks, terwijl je tijdens andere vluchten weer een tussenlanding maakt. Hieronder lees je meer over de vliegtijden naar verschillende steden, met welke valuta er in de staat wordt betaald en wat de ligging is van deze staat.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Florida

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar bijvoorbeeld Tallahassee in Florida, bedraagt 12 uur en 10 minuten. Tijdens de vlucht maak je één tussenlanding. De vliegtijd naar Miami in Florida is bijvoorbeeld weer korter. Dit is een rechtstreekse vlucht, waarbij de vliegtijd 10 uur bedraagt. Vervelen hoeft absoluut niet tijdens deze lange vlucht. Bekijk de tips.

Vliegtijd Florida

Vliegtijd Florida vanaf Eindhoven of Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er geen vliegtuigen naar Florida. Vanaf Rotterdam kun je wel naar de steden vliegen. De vliegtijd naar Tallahassee bedraagt 17 uur en 3 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd naar Miami vanaf Rotterdam bedraagt 13 uur en 55 minuten inclusief één tussenlanding. Met een rechtstreekse vlucht hoef je niet over te stappen heb je de kortste vliegduur. Tevens zijn deze vluchten beter voor het milieu!

Bestemmingen in Florida:

Vliegafstand en valuta

Als je naar één van deze steden op vakantie gaat, dan is het misschien wel leuk om te weten wat de vliegafstand is. De vliegafstand naar Tallahassee is 7.426 kilometer. De vliegafstand naar de stad Miami is 9.163 kilometer. In de staat wordt betaald met de Amerikaanse Dollar.

Ligging

Het is een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten. De staat beschikt over andere over de gave plaatsen Orlando, Fort Lauderdale, Tampa, Jacksonville, West Palm Beach, Pensacola, Sarasota en Melbourne.