Vliegtijd Finland

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Finland met alle reisinformatie via tui.nl:

Hoe lang is het vliegen naar deze fraaie bestemming? Een vlucht die rechtstreeks gaat is er sneller dan een vlucht met tussenlanding. Ontdek de vliegtijd bij de vluchten hieronder.

Vliegtickets-Finland

Hoelang is de vliegtijd naar Finland? Dat hangt af vanaf waar je vliegt en naar welke stad in Finland je vliegt. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Helsinki is misschien wel anders dan de vliegtijd vanaf Eindhoven naar Rovaniemi. Het is altijd goed om van te voren te kijken wat de exacte vliegtijd is, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar de steden Helsinki en Rovaniemi in Finland. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.

 

Vertrekken naar FINLAND via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: FINLAND AIRPORT 

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Helsinki, Ivalo, Kittilä, Kuopio, Kuusamo, Oulu, Rovaniemi of Vaasa.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Finland

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Helsinki is 2 uur en 20 minuten. De vluchten naar Helsinki vanaf Amsterdam zijn rechtstreeks. Als je naar Rovaniemi wilt vliegen vanaf Amsterdam Schiphol, dan krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Rovaniemi inclusief minimaal één tussenlanding is gemiddeld 4 uur en 50 minuten.

Vliegtijd Finland

Vliegtijd Finland vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar beide steden vliegen. Wel krijg je te maken met tussenlandingen. De vliegtijd naar Helsinki vanaf Eindhoven bedraagt 6 uur en 5 minuten gemiddeld inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Rovaniemi is 10 uur en 30 minuten gemiddeld inclusief drie tussenlandingen. Vanaf Rotterdam kun je naar Helsinki vliegen inclusief minimaal één tussenlanding waarbij de vliegtijd 7 uur gemiddeld is. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Rovaniemi is gemiddeld 9 uur en 40 minuten inclusief twee tussenlandingen.

Bestemmingen in Finland:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Helsinki is 1.521 kilometer. De vliegafstand naar Rovaniemi is ongeveer 2.218 kilometer vanaf Nederland. In het land wordt betaald met de Euro, dus er hoeft geen rekening te worden gehouden met een andere valuta.

Ligging

Finland is een land in het noorden van Europa. In het oosten grenst het aan Rusland, in het noordwesten aan Zweden en in het noorden aan Noorwegen. De hoofdstad is Helsinki.