Vliegtijd Filipijnen

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Hoelang is de vliegtijd naar de Filipijnen? Dat hangt er natuurlijk vanaf, vanaf waar je vliegt en in welke stad je landt. Als je naar Manilla of Manila vliegt, ben je bijvoorbeeld minder lang onderweg als naar Davao. Ook kan de reis in totaal langer duren door bijkomende tussenlandingen. Meer over de vliegtijden naar verschillende steden in de Filipijnen, de vliegafstand, valuta en ligging van het land lees je hieronder.Vertrekken naar FILIPIJNEN is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: FILIPIJNEN AIRPORT

Bereken de FILIPIJNEN VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Filipijnen

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar de Filipijnen vliegt, kan je bijvoorbeeld naar Manilla of Davao vliegen. Maar hoelang is de vliegtijd naar de Filipijnen? Als je naar Manilla vliegt, is de vliegtijd gemiddeld 10 uur en 15 minuten inclusief één tussenlanding. De vliegtijd naar Davao is inclusief één tussenlanding 43 uur en 30 minuten vliegen.

Vliegtijd Filipijnen

Vliegtijd Eindhoven – Filipijnen en vliegtijd Rotterdam – Filipijnen

Vanaf Eindhoven vertrekken er vliegtuigen naar Manilla, maar niet naar Davao. De vliegtijd naar Manilla bedraagt 20 uur en 30 minuten vanaf Eindhoven, inclusief twee tussenlandingen. Vanaf Rotterdam kun je wel naar beide steden vliegen. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Manilla is 18 uur inclusief tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Davao bedraagt 21 uur en 35 minuten inclusief twee tussenlandingen. Zo zie je maar, hoe verschillend de vliegtijden vanaf en naar verschillende steden kunnen zijn.

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Manilla is 10.416 kilometer. De vliegafstand naar Davao bedraagt 12.997 kilometer vanaf Nederland. Het is goed om te weten, dat er betaald wordt met de Filipijnse Peso.

Ligging

Het is een republiek in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit ongeveer 7100 eilanden. De grootste eilanden van de republiek zijn Luxon en Mindanao. In het oosten grenst het aan de grote en stille oceaan. Deze oceanen worden ook wel de Filipijnse zee genoemd. Via de zee grenst het aan Taiwan, Japan, Maleisië en Indonesië.