Vliegtijd Fargo

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Een vakantie is erg leuk, maar je zult je ook moeten voorbereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Een goede voorbereiding, is dan ook het halve werk. Kijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd Fargo is en op welk vliegveld je landt. Daarbij is het goed om te weten met welke valuta je er kan betalen, wat het tijdsverschil is met Nederland, welke taal er wordt gesproken en welke dingen er allemaal te doen zijn in de stad. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fargo (AMS-FAR)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Fargo (AMS-FAR) is gemiddeld 12 uur en 27 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad, heet Hector International Airport. De afkorting is FAR.

Vliegtijd Fargo
Vliegtijd Fargo

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Fargo (EIN-FAR) / (RTM-FAR)

Helaas is het niet mogelijk om vanuit Eindhoven naar de stad te vliegen. Dit kan wel vanaf Rotterdam. Als je vanaf Rotterdam vliegt, krijg je te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Fargo (RTM-FAR) is 19 uur en 46 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.043 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is het handig om rekening te houden met het tijdsverschil. Het is er namelijk 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Fargo is de grootste stad van de Amerikaanse staat North Dakota. Je kunt er naar Red River Zoo, Nevvman Outdoor Field, Fargodome, Air Museum, West Acres Shopping Center, Bonanzaville USA, Fargo Marathon en het Plains Art Museum. Je kunt in diverse restaurants heerlijke gerechten proeven.