Vliegtijd Erie

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De Verenigde Staten kent veel leuke steden waar je naartoe kunt gaan. Erie is er één van. De stad is minder bekend dan de andere grote steden, maar het is zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen. Je kunt vooraf bekijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Erie is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Erie (AMS-ERI)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Erie (AMS-ERI) is gemiddeld 11 uur en 56 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met twee tussenlandingen. Hier kun je rekening mee houden. Je kunt voor tijdens de vlucht bijvoorbeeld een goed boek meenemen. Zo kun je jezelf vermaken. Het vliegveld van de stad heet Erie International Airport. De afkorting is ERI.

Vliegtijd Erie
Vliegtijd Erie

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Erie (EIN-ERI) / (RTM-ERI)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Erie (ROT-ERI) is gemiddeld 19 uur en 23 minuten. Je vliegt dan met twee tussenlandingen. Je kunt voor de kortste vliegtijd, het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Erie vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.478 kilometer. Je kunt er betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Je kunt met de pinpas of creditcard betalen. Wel wordt hier een klein bedrag extra voor in rekening gebracht. Het is in de stad 6 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Je kunt er naar Presque Isle State Park, naar Waldameer Park & Water World, Zoo, Splash Lagoon Indoor Water Park Resort wat ontzettend leuk is voor kinderen, het Maritime Museum, Asbury Wods en Millcreek Mall. Je kunt er dus goed winkelen, naar musea, naar parken en je kunt heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants.