Hoe lang is de vliegtijd naar Engeland? Dat is natuurlijk de vraag. De vliegtijd hangt af van een aantal factoren. De vliegtijd naar Londen is bijvoorbeeld korter dan de vliegtijd naar Manchester. Ook hangt het er vanaf, vanaf welk vliegveld je vertrekt en of je te maken krijgt met tussenlandingen. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijden naar deze twee bovengenoemde steden in Engeland, de vliegafstand naar de steden en de valuta. Ook lees je hieronder meer over de ligging van Engeland.

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Engeland

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Engeland hangt af van naar welke stad je vliegt. Als je naar Londen vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, dan is dat een rechtstreekse vlucht waarbij de vliegtijd 1 uur bedraagt. Als je naar Manchester vliegt vanaf Amsterdam, dan is de vlucht ook rechtstreeks. Wel doe je hier iets langer over, namelijk 1 uur en 30 minuten.

Vliegtijd Engeland
Vliegtijd

Vliegtijd Engeland vanaf Rotterdam en Eindhoven

De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Londen is 1 uur en 10 minuten. Ook vanaf Eindhoven is de vlucht naar deze stad in Engeland rechtstreeks. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Manchester is iets langer, namelijk 1 uur en 15 minuten. Wat goed is om te weten, is dat vanaf Rotterdam ook de vluchten rechtstreeks zijn naar Londen. Hoelang is de vliegtijd naar Engeland? Naar Londen is de vliegtijd vanaf Rotterdam 1 uur. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Manchester bedraagt 5 uur, waarbij je ook één tussenlanding maakt.

Bestemmingen in Engeland:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Londen is 369 kilometer. De vliegafstand naar Manchester bedraagt 486 kilometer. Het is goed om te weten dat je er kunt betalen met de Engelse Pond. Deze valuta is aan te schaffen bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau.

Ligging

Samen met Noord-Ierland, Schotland en Wales vormen de landen het Verenigd Koninkrijk. Het is het grootste land van deze vier landen en beschikt ook over de meeste inwoners. Het land grenst aan Schotland, Wales, de Noordzee en de Ierse zee.